За мен

Здравейте и добре дошли в Movimiento N!

Казвам се Надя Стоева, психолог и изследовател на светове. Тази страница е за това, което обичам, а именно изследването на това какво е психика, как работи ума, какво е да си човек, как се свързваме едни с други, как можем да живеем по-добре с това, което сме и историята, която носим и как тази история да става по-поносима. Любопитството ми към човека в неговата цялост не спира да ме кара да се развивам и да търся, да се движа.

Сфери на работа: тревожност, емоционални проблеми, взаимоотношения и родителство, професионални търсения, психосоматика и преживявания, свързани с процеса на боледуване и лечение, подобряване на връзката със себе си.

Професионален опит:
Работила е като психолог към дирекция „Бюро по труда“. Има опит като консултант на „Гореща линия за пострадали от насилие“, както и като медицински психолог към Национална специализирана болница за лечение на хематологични заболявания.

Понякога изглежда най-трудно да формулираме верните въпроси към себе си. Когато ги откриваме и можем да останем с тях и да мислим, постепенно намираме и отговорите им. Създаваме история за живота си, с която можем да живеем по-хармонично и осъзнато в настоящето. Моята работа е да придружавам човека в този процес на търсене, чрез вслушване, разбиране и отношение.

Работя консултативно с възрастни на живо и онлайн.

За записване: nadia.v.stoeva@gmail.com